Din sexualitet är inte "på riktigt".

Sexualitet behöver inte vara statiskt. Sexualitet kan vara dynamiskt, eller fluid, likaså könsidentitet. Det gör inte din läggning/ditt kön mindre äkta. Bara för att du identifierar dig som någonting nu så behöver du inte göra det hela livet.
Hela den här grejen med att saker "bara är en fas", och? Vad spelar det för roll om det "bara" är en fas, det gör det väl inte mindre äkta?
Det är ju typ som att säga att någon som är ledsen inte är ledsen på riktigt för att den är glad dagen efter. Alltså, människor förändras och det här med kön och sexualitet är olika för alla, för vissa är det statiskt och för vissa är det dynamiskt. 

Samma sak gäller också folk som är polysexuella, dvs attraheras av mer än ett kön, de blir ofta inte tagna på allvar för att en inte "kan bestämma sig", typ. Så himla dumt.
Ens kön och/eller sexualitet är alltid på riktigt, oavsett om det är en fas (det är väl det mesta i livet?), oavsett om en inte känner likadant om ett år, det spelar ingen jävla roll, vad du känner och hur du identifierar dig är aldrig fel eller oäkta. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jävla feministfitta

En sån där radikal, manshatande extremfeminist.

RSS 2.0