Heteromonogamin

När någon säger att den är hetero vill jag bara sucka högt och himla med ögonen.
Dessa såkallade heterosexuella uttråkar mig så jävla mycket.
Visst, du får väl kalla dig hetero bäst du vill men kom inte och tryck upp din läggning i mitt ansikte, jag vill inte veta.

Varför tror ni att så många är "heterosexuella"? Tror ni på fullaste allvar att de flesta människor bara har råkats föda heterosexuella? Nej, vi föds inte till det, vi tvingas till det.
Vi tvingas in i heteronormen från den första dagen vi föds. För att förverkliga dig som kvinna måste du ingå i heteromonogama relationer.
Och det är väl inte så konstigt att så många ingår i heteromonogama relationer när dessa ses som de enda värdefulla relationerna.

Heterosexualiteten behövs för att upprätthålla patriarkatet. Kvinnor måste bli övertygade om att den viktigaste relationen en kan ha i sitt liv är den heteromonogama relationen.
Det är i nära relationer till cismän som förtrycket blir aldrig tydligast. Kvinnor måste sträva efter att ingå i dessa relationer, kvinnor måste få lära sig ända från att de är barn att bygga upp hela sina liv omkring dessa relationer. Om vi inte skulle värdesätta dessa över allt annat, varför skulle vi annars finna oss i förtrycket?

Kvinnor betraktas aldrig som autonoma individer, de ses alltid i förhållande till män. En kvinna är en mans syster, mamma, partner. Aldrig någonsin är hon sin egen. Eftersom en kvinna aldrig är sin egen så måste hon ha en man som äger henne för att hon ska bli någon. Först när en man äger henne anses hon vara någon, eller något. Det vill säga en mans ägodel.

Den heteromonogama relationen är kvinnans plats i samhället. Det är bara där hon kan förverkliga sig som kvinna och bli accepterad i samhället. Det är en falsk trygghet.

Så visst, var hur jävla hetero du vill men jag vill inte veta.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jävla feministfitta

En sån där radikal, manshatande extremfeminist.

RSS 2.0